top_bg_3

Vectorworks softwarepakketten

kies het pakket dat bij jou past

U kunt kiezen uit verschillende versies Vectorworks. Ze zijn alvast door Vectorworks qua functionaliteiten samengesteld voor de diverse doelgroepen. Maar omdat niet iedereen precies hetzelfde doet of extra wensen heeft is het interessant om te weten waar de verschillen precies liggen.

box_vector_standaard_02

Vectorworks

Standaard 2021

Vectorworks Standaard 2021 is een basis versie. Alle andere specialistische versies die hierna vermeld worden hebben toevoegingen die geprogrammeerd zijn bovenop de basis Vectorworks versie. Vectorworks Standaard heeft alle praktische CAD functionaliteiten voor technische 2D en 3D tekeningen. 

box_vector_archi_02

Vectorworks

Architectuur en Interieur

Er zijn extra architectonische en interieur functies geprogrammeerd om de werksnelheid te verhogen voor onze branche, zoals raam en deur gereedschappen, waardoor er direct hybride getekend kan worden (2D en 3D beelden op hetzelfde moment laten ontstaan). Trapmodules etc.

box_vector_tuin

Vectorworks

Landschap

Vectorworks Landschap is geschreven voor iedereen die te maken heeft met tuin en landschap aanleg.
In deze branche versie zij allemaal boombibliotheken en speciale terrassteen en verhardingsopties, struiken, wegen, hellingen, DTM en IGES  toegevoegd etc.

box_vector_spotlight

Vectorworks

Spotlight 2021

Vectorworks Spotlight 2021 is de versie voor de decorwereld en de evenementen branche. De Spotlight versie bevat Zitindelingen, podiumopstellingen, LED schermen, export naar ESP Vision en gordijnen en trussen en te programmeren lichten die gericht kunnen worden met zogenaamde focuspunten.

box_vector_studio_02

Vectorworks

Studio versie

De Vectorworks Studio versie 2021 is de complete versie Vectorworks MET alle modules voor alle branches.
Deze versie is interessant voor iedereen die alles wil kunnen ontwerpen met Vectorworks of het nu een tuin, interieur, mechanische of iets architectonisch of alles voor de evenementenbranche is. Alle bibliotheken zijn toegevoegd en alle geprogrammeerde functies.

box_vector_kast

Module

NL Interior XS

Kasten ontwerpen in welke vorm dan ook: niets is makkelijker dan met de extra te bestellen Kast op Maat module.(NL Interior XS)
Met deze module deel je de kast volledig naar wens in, kies je het juiste beslag en materialen - en klaar is de kast. Vergrendel een maat, wijzig een andere maat en Vectorworks past automatisch alle laden, schappen, deuren, plinten, passtukken aan. enz.

Kracht van Vectorworks

 

 

Omdat Vectorworks een intelligente muis heeft kan er zeer gemakkelijk ontworpen worden met Vectorworks. (Een intelligente muis herkent hoekpunten en middens van objecten etc., waardoor er geen hulplijnen geplaatst hoeven te worden).

Bij trainingen laten we altijd de verwantschap met de tekentafel en de “output” onze uitgedraaide printvel zien. Heel simpel gezegd, zeg ik vaak, “What you see is what you get”. Als u op het scherm een onderdeel niet ziet, dan print u dat voorwerp ook niet uit.

Doordat wij al jaren Vectorworks trainingen geven ook op het gebied van bureauorganisatie, zien we dat diverse bedrijven hun eigen Vectorworks huisstijl ontwikkelen. De diversie lijnarceringen, lijntypes, muurtypes zijn te bewaren en te automatiseren. De klasses (Ook te lezen als classificeringen) met toe te kennen kenmerken, zoals lijndiktes en kleuren, zijn zeer krachtig. 
EN Vectorworks is tevens een BIM pakket en exporteert en importeert IFC entiteiten.

Meer over Vectorworks

€ 860,- ex BTW

Module

NL Interior XS

  • Voor iedereen die veel kasten ontwerpt
  • Makkelijk instelbaar
  • Snel aanpasbaar
iMac_EnyaCAD-kast-op-maat-met-softd-400

Kasten ontwerpen in versie 2019 in welke vorm dan ook: niets is makkelijker dan met de extra te bestellen Kast op Maat module. Maakt u veel kasten dan is deze extra te bestellen module zeer snel terugverdient.
Met deze module deel je de kast volledig naar wens in, kies je het juiste beslag en materialen - en klaar is de kast. Met deze module is de kast achteraf weer makkelijk aan te passen.
Vergrendel een maat, wijzig een andere maat en Vectorworks past automatisch alle laden, schappen, deuren, plinten, passtukken aan enz.
Het is zelfs mogelijk om een kast zelfs een hellend dak te laten volgen!
Het grootste voordeel van de kast op maat module is dat de kast direct in 2D en 3D weergegeven wordt.

Bekijk product