top_bg_1

Praktijkgerichte Vectorworks trainingen

zowel klassikaal als voor zelfstandigen CORONA veilig

Wij krijgen veel oudere echte ontwerp vakmannen/ vrouwen die supersnel met de hand kunnen uittekenen. Die in eerste instantie niets van de computer moeten weten, en uiteindelijk met veel plezier met Vectorworks kunnen werken. Tuurlijk u komt niet onder oefenen uit. Ook doorgewinterde “handschetsers” hebben uren geoefend/ getekend om deze specialiteit te vergaren.
Wij geven als bedrijf extra steun aan diegene, die echt willen leren werken met Vectorworks.

 • Aanbieding van 870ex BTW voor:

  € 795- ex BTW

  Vectorworks 2D training

  Basistraining

  3 daagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  2D-PLG-basistraining

  Wij geven sinds 1994 praktische maatgerichte Vectorworks 2D trainingen in Vectorworks.
  Wij zijn een enorme fan van Vectorworks en laten u graag zien hoe u Vectorworks in de praktijk kunt toepassen. Het is belangrijk dat u goed leert tekenen met de 2D gereedschappen van Vectorworks, omdat 2D de basis is van alle tekeningen, dus ook de 3D tekeningen. 

  Wij krijgen veel “oudere architecten en interieurarchitecten en decorbouwers”op les omdat zij aangeven dat ze nu toch echt met de computer moeten leren tekenen daar ze door opdrachtgevers niet meer voor “vol” worden aangezien, als ze niet digitaal kunnen aanleveren.
  Tijdens de 2D praktijk training wordt een bestand (uw project) stap voor stap opgebouwd, zodat u de kennis heeft om na deze 3 dagen geheel zelfstandig een project (Interieurproject / architectuurproject / tuinen / decors / meubels) in Vectorworks uit te werken.

  Het is mogelijk om deze Vectorworks 2D cursus, aangepast op uw werkomgeving, op uw bedrijf te volgen als maattraining. (Ook is een avondtraining mogelijk of kunnen scholen contact met ons opnemen om een speciale workshop voor hen te organiseren).

   

 • Aanbieding van 670,-ex BTW voor:

  € 595- ex BTW

  Vectorworks 3D training

  2D voorkennis

  2 daagse cursus  | Training op maat mogelijk  |  Deelnemer certificaat

  3D-training

  Basistraining Vectorworks 3D praktijk van 2 dagen

  Vectorworks 2020 is echt super geworden met de nieuwe 3D ontwerp tekentechnieken en de nieuwe hulpbronnenpallet. U kunt nu 2D en 3D door elkaar heen gebruiken door middel van de werkvlakken en de push en pull functies.

  Tevens wordt door de Hybride tekentechnieken de tekeningen direct honderd procent 2D , maar tegelijkertijd ook honderd procent 3D.

  Het instellen van werkvlakken, gebruik van het muurgereedschap, meervoudige extrusies, wentelingen en booleaanse bewerkingen, NURBS, 3D polygonen. Het maken en plaatsen van hybride symbolen, lagen en laagkoppelingen en het gebruik van klasses en presentatielagen en zichtvensters.
  Hoe wordt een Vectorworks bestand opgebouwd, voor bijvoorbeeld renderworks. De training wordt zo praktisch mogelijk gegeven. De training is geschikt voor stand-decorontwerpers, interieurontwerpers, tuinontwerpers en architecten en evenementenbedrijven

 • Aanbieding van 350,-ex BTW voor:

  € 300,- ex BTW

  Renderworks training

  3D kennis

  1 daagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  renderworks plaatje

  Een bestand (project) wordt stap voor stap opgebouwd in de Vectorworks renderworks training, zodat u de kennis heeft om na deze dag geheel zelfstandig een project (Interieurproject/ achitectuurproject / tuinen/ decors/ meubels) in 3D Vectorworks Renderworks uit te werken.

  U leert alles over het aanmaken en bewerken van texturen en alle ins en outs over de licht en renderinstellingen. De renderworks dag is zeer praktisch opgezet, waardoor de effecten van licht en de textuurinstellingen heel duidelijk worden.

  Renderworks is nu herschreven door Maxon, waar wij al een superfan van zijn, dus deze training geven wij dus zeer graag.

   

 • Aanbieding van 870,- ex BTW voor:

  795- ex BTW

  Vectorworks 2D/3D spoed

  2D/3D Spoedtraining

  3 daagse cursus  | Training op maat mogelijk  |  Deelnemer certificaat

  3D-training

  Spoedtraining Vectorworks 2D/3D praktijk van 3 dagen

  Vectorworks spoedtraining van 3 dagen is geschikt voor iedereen met CAD ervaring en iedereen die heel snel Vectorworks moeten leren beheersen.

  U leert 2D en 3D door elkaar heen te gebruiken door middel van de Hybride tekentechnieken en de push en pull functies. Wij willen dat uw tekeningen direct honderd procent 2D, maar tegelijkertijd ook honderd procent 3D is. Het val ons op dat heel veel Vectorworks gebruikers niet weten hoe een bestand goed opgebouwd kan worden. 

  Onderwerpen die altijd behandeld worden: Het instellen van werkvlakken, gebruik van het muurgereedschap, meervoudige extrusies, wentelingen en booleaanse bewerkingen, NURBS, 3D polygonen. Het maken en plaatsen van hybride symbolen, lagen en laagkoppelingen en het gebruik van klasses en presentatielagen en zichtvensters.
  Hoe wordt een Vectorworks bestand opgebouwd, voor bijvoorbeeld renderworks of CINEMA 4D. De training wordt zo praktisch mogelijk gegeven. Deze training is geschikt voor stand-decorontwerpers, interieurontwerpers, tuinontwerpers en architecten en evenementenbedrijven.

 • €320,-

  €320,- ex BTW

  Vectorworks update training

  Vectorworks kennis

  1 daagse of meerdaagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  3D-training

  In deze praktische Update training Vectorworks mag u alles vragen, waar u tegen aanloopt. Tevens worden alle nieuwe 2D en 3D Vectorworks mogelijkheden van een nieuwe versie behandeld. Tevens zult u merken dat uw ogen weer geopend worden voor andere technieken.
  A: Omdat u geen tijd heeft/ had om zich te verdiepen in andere tekentechniek mogelijkheden en daardoor uw tekenwerk altijd met dezelfde technieken opbouwt. Uw ogen zullen zeer zeker geopend worden.
  B: Omdat u dacht dat uw manier de snelste of efficiëntste was.
  Vectorworks is zo leuk dat u na de training weer nog enthousiaster wordt van alle mogelijkheden.

 • Aanbieding van 400,-ex BTW voor:

  €350,- ex BTW

  BIM training Vectorworks

  gevorderde training

  1 daagse cursus    |    Training op maat mogelijk    |    Deelnemer certificaat

  BIM

  Bouw uw architectonische bestand op met de juiste muur en vloer componenten met onze BIM training Vectorworks, maar nog wel in uw stijl, en voeg openingen, kolommen, penanten en andersvormige uitsparingen toe en ken uiteindelijk een dak met de gewenste onderdelen toe. 

  Na deze Nieuwe goede BIM 3D opzet kunnen we er uiteindelijk 2D tekeningen, doorsneden en materiaalhoeveelheden afleiden van onze 3D model.

  Het 3D model bouwen we uiteraard met de juiste SfB codering op voor de juiste IFC export.